"Як вчити англійську, щоб був результат?"

1. Повторення кілька разів до повного запам'ятовування.

2. Вчити слова словосполученнями, щоб розуміти їх в контексті.

3. Написати слова на маленьких картках (з одного боку англійський варіант, а з іншого український), носити їх завжди з собою, час від часу продивлятись. Відкладайте, ті, які вже вивчили, записуйте нові.

4. Написати слова на великих аркушах паперу, рoзвісити у себе вдома. Коли будете на них натикатись, то мимоволі будете їх запам'ятовувати.

5. Створювати асоціативні кущі слів.

6. Вивчити правила словотворення.

Взагалі, цей процес індивідуальний. Все залежить від вашої пам'яті, мотивації та бажання. Шукайте свій шлях, і він обов'язково принесе вам задоволення.

Англійський для дітей

English for Baby

http://elpen.at.ua/alfavit1.png

Багато батьків розуміють необхідність вивчення англійської мови дітьми в ранньому віці (до 7 років). І незважаючи на те, що англійська для малят стає все більш необхідним, приступити до занять батьки іноді ніяк не наважуються - не знають як. Отже, сьогодні ми розглянемо деякі підходи і способи вивчення англійської мови дітьми і Ви дізнаєтеся, як навчити дитину англійської.


1.The English Channel "Baby TV". www.babytv.com
Чудовий дитячий канал англійською, який, як магніт, притягує дітей незалежно від віку. Не знаючи і не розуміючи, про що говорять герої англійських передач, діти сидять перед екраном, повністю поглинені тим, що відбувається, пасивно вбираючи короткі англійські фрази, слова, питання. Безумовно, батькам потрібно бути поруч, адже основний тягар ляже на них: коротко коментувати що відбувається, записувати корисні фрази в блокнот, з тим, щоб потім відпрацювати їх з дитиною в схожих ситуаціях. Англійська мова героїв досить зрозуміла, хоч і без субтитрів. "Emma's Theatre", "Charlie and the numbers" і багато-багато інших програм - таких цікавих і таких захоплюючих!
2.Вірші, пісні та книги англійською для дітей (і не тільки) у відео форматі заспокоять самого примхливу дитини.

http://www.oxfordowl.co.uk/
3.Англійська з Хрюшею іСтепашкою.

http://peekaboo.wmsite.ru/files/obuchajuschee-video/anglijskij-vmeste-s-hrjushej-i/
Багатьма улюблені герої «На добраніч, малюки» Хрюша, Степашка, Каркуша, Філя разом з тіткою Юлею в самій простій і доступній формі, починаючи з самих азів пропонують Вам цілу серію уроків з англійської мови.
4.Мультфільми на англійській.

http://www.english-cartoons.com/
Можна починати дивитися в будь-якому віці. Наприклад, серії про Muzzy, Pippi Longstocking, Peppa Pig і багато інших. Ваша дитина сам Вам підкаже, що їй більше подобається. Повертайтеся до цих серій знову і знову - і не помітите самі, як почнете співати англійські пісеньки з мультфільмів і цитувати героїв!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування